Om foreningen

Vi er en aktiv forening, som bestræber os på at arrangere kurser særligt inden for forskellige former for træsløjd, hvor man kan fremstille egne møbler, reoler, plantekasser syæsker, billedrammer, balustre mv samt pileflet, hvor det især er pil med bark, vi arbejder med og fordyber os i processen og den fælles glæde ved at fremstille individuelle ting bla. kurver, kræmmerhuse til mejsekugler mm. Familiekursus enten en lørdag eller søndag i januar 2019, hvor der fremstilles fuglekasser til småfugle, som bl a mejser, som et familie projekt.

Nørre Vedby Husflidsforening´s aktiviteter foregår i huset på Gyldenbjergvej 48, 4840 Nørre Alslev

Det er en gammel husflidsforening fra 1890. Her afholdes kurser af mange forskellige slags. Vi har blandt andet fået undervisning i, hvordan man selv kan reparere døre, vinduer, trædrejning og renovering af møbler. (se under aktiviteter).

Vi er en forening, der vil være med til at skabe innovation i området, og bidrage med nye ideer til, hvordan vi kan gøre vores landområde til et mere aktivt og attraktivt sted at bo.

Nr. Vedby Husflidsforening
Nr. Vedby Kirkevej 25