Om foreningen

Vi er en aktiv forening, som bestræber os på at arrangere kurser særligt inden for noget med træ.

Oppe i tiden er re-design, bæredygtighed og DIY (do it yourself). Man kan fremstille egne møbler, reoler, plantekasser syæsker, billedrammer, balustre, trædrejning mv. Kun fantasien sætter grænser. Desuden har vi pilefletkursus (weekend), hvor det især er pil med bark, vi arbejder med og fordyber os i processen og den fælles glæde ved at fremstille individuelle ting bla. kurver, kræmmerhuse til mejsekugler engle mm.
Fuglekasse/insekthotel - dag med med fremstilling af - mejsekasser/ spætmejsekasser og insekthoteller - det er for alle - børn som voksne -, således hjælper vi vore fugle og insekter med nye boliger i haven.

Nørre Vedby Husflidsforenings aktiviteter foregår i huset på Gyldenbjergvej 48, 4840 Nørre Alslev

Det er en gammel husflidsforening fra 1890. Her afholdes kurser af mange forskellige slags. Vi kan  få undervisning i, hvordan man selv kan reparere døre, vinduer, trædrejning og renovering af møbler. Kun fantasien sætter grænser.(se under aktiviteter).

Vi er en forening, der vil være med til at skabe innovation i området, og bidrage med nye ideer til, hvordan vi kan gøre vores landområde til et mere aktivt og attraktivt sted at bo. Vi foretager aktiviteter for flere generationer sammen - familiedage.

NYE MEDLEMMMER 

Igen i år er der mulighed for NYE medlemmer at betale 75.- kr pr. gang, man kommer mandag aften - træsløjd med underviser.

Vi afholder specielt pilefletweekend, trædrejningskursus, se datoerne, samt en dag i løbet af vinteren hvor man fremstiller fuglekasser og i vinter også insekthoteller. Det er for alle generationer. Derudover har vi aktive "fikse dage" i løbet af sæsonen, hvor folk kan komme og få hjælp til småreparationer, og få en hyggelig aften. se nærmere under aktiviteter. Familiedag påregnes engang i februar marts 2023...hvis vi kan få midler til det.

 

KONTAKT


Nr. Vedby Husflidsforening
Gyldenbjergvej 48
Nr. Vedby Kirkevej 25
4840 Nørre Alslev

Telefon: 54432150 / 30892150

Mail: annehuge@hotmail.com


Medlem af Fora